Промоция!

Oxadrol (Анавар) Oxandrolone – Shree Venkatesh

109.00 лв. 100.00 лв.

Oxadrol е Анавар, произвеждан от Shree Venkatesh (индия). Оксадрол е добър анавар с високо качество подходящ за фитнес трениращи, търсещи лек анаболен стероид за релеф или чиста мускулна маса.

Опаковка: 50tab. (10мг/1таб)
Производител: Shree Venkatesh

Категории: ,

Описание

Анавар под името Oxadrol на Shree Venkatesh.

Оксадрол е анаболен препарат с активен състав оксандролон на компанията Shree Venkatesh. Съединението е известно по фитнес залите като Анавар – анаболен стероид без странични ефекти за релеф и чиста мускулна маса.

Oxadrol е сигурен и ефективен препарат за подобряване на релефа или за покачване на чиста мускулна маса и сила. Въпреки добрите свойства, високата анаболна активност и липсата на нежелани реакции, поради високата цена, Oxadrol не е масово използван. До него прибягват състезатели които се стремят да повишат силовите показатели и издръжливостта си, без да покачват теглото. Предпочитан е от жени културисти, защото не причинява вирилизация.

Oxadrol не ароматизира и не потиска присъщото на тялото хормонално производство. Считан за най-безопасният анаболен стероид, Анавар има добро влияние върху белтъчния синтез. Популярен е сред много различни спортни дисциплини. Пауърлифтъри и борци го предпочитат защото този препарат им позволява да останат в същата теглова категория с драстично повишаване на силата. Лекоатлети и колоездачи също масово приемат Анавар заради свойствата му да не вдървява мускулите и да увеличава издръжливостта.

Oxadrol (анавар) не предизвиква голям прираст на маса, въпреки голямото анаболно действие което притежава. При употребата му, нарастването на мускулна маса е бавно, но качествено. Придобитите мускули се запазват за дълго време след спирането му.