Oxandrolon (Аnavar/Анавар) Balkan

120.00 лв.

Oxandrolon Balkan pharmaceuticals – Молдовкси Анавар

Производител: Balkan Pharmaceuticals
Опаковка: 60 таб. (10мг/таб)
Активно вещество: Oxandrolone
Полуразпад: 8-12 часа

Oxandrolon /Анавар/ на Балкан Фармацевтикалс – Молдова е синтетичен анаболен стероид с активна съставка Оксандролон, както е именуван и продукта на фирмата.

Описание

Оксандролон е препарат с добре изразено анаболно действие и слаби андрогенни ефекти. Анавар е 17-алфа алкилен анабол, но въпреки това е с ниска токсичност за черния дроб. Той се използва в спорта за повишаване на силата и на чиста мускулна маса, за изграждане на релефни и твърди мускули. Поради свойството си да потиска глада, Оксандролон има и добър, макар и не пряк ефект, върху изгарянето на мазнини.

Анавар се слави като един от най-безвредните синтетични анаболни препарати, тъй като не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия. Препарата не потиска нормалното производство на тестостерон в тялото.

Oxandrolon може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди. Негово значително предимство е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да е необходимо да се повишава теглото. Този медикамент подпомага протеиновия и белтъчни анаболизъм, като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества, Анавар е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание. Анавар намира приложение и при цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се комбинира със силни андрогени като тестостерон и метан.

Анавара Balkan pharmaceuticals не ароматизира и не потиска собственото производство на тестостерон. Нормално приема на Анавар е в доза от 40-80мг, разделена на два приема за деня. Жените приемат по 10мг. на ден. Въпреки че е слабо токсичен, анавар не бива да се приема за повече от няколко последователни месеца.