Промоция!

Oxaver (Анавар – Оксавер) Vermodje

78.00 лв. 68.00 лв.

Oxaver Vermodje е добър молдовски анавар на супер цена. Лек и слаботоксичен анабол, подходящ за прием при нискокалорични диети, като подпомага горенето на мазнини. Оксавер ще ви даде изчистен и оформен вид на мускулатурата. Анавар се понася добре от жени и всички които са чувствителни към страничните ефекти на анаболните стероиди.

Опаковка: 100 таблетки (10мг/1таб),
Производител: VERMODJE

Категории: ,

Описание

Oxaver (Оксавер) е качествен анавар, производство на молдовската компания Вермодже. Препаратът идва в кутия със 100 таблетки, всяка с по 10mg оксандролон. Предвид съотношението на количество / качеството и цена, Oxaver става популярен сред използващите анаболни стероиди, фитнес и бодибилдинг трениращите. Анавара работи добре в цикъл за релеф и намаляване на подкожните мазнини, при спазване на нисковъглехидратна диета.Оксавер е слабо токсичен, не ароматизира и не задържа вода. Въпреки че Anavar е 17-алфа алкиден анаболен стероид, той се счита за най-сигурният и безвреден анабол. С приема му се наблюдава общо подобряване на физическите възможности, подпомага разграждането на мазнини, увеличава белтъчния синтез, мускулите стават по-плътни и оформени. Анавара Oxaver, се комбинира успешно в цикъл за релеф с други анаболни стероиди, като Мастерон и Примоболан.

Ефективна доза на Оксандролон е от 50 до 80 мг. Самостоятелно се използва предимно от жени спортисти, като при тях Анавар се дозира в рамките на 10-20мг дневно. Поради късия си полу живот (12 часа), Анавара е добре да се приема два пъти на ден, веднъж сутрин преди закуска и втори път преди вечеря.

Oxaver / Оксавер е подходящ за тези спортисти, които са податливи на страничните ефекти от анаболните стероиди, понеже при него подобни не се наблюдават. Може да се използва от жени без да предизвиква маскулинизация.