OXYDROLONE (ANADROL) – ALPHA PHARMA

93.00 лв.

OXYDROLONE (ANADROL) е C17-aa анаболен стероид, под формата на таблетки. Атлети приемащи го могат да очакват поява на увеличена активност и нарастване на мускулната маса много скоро, след като започнат да го приемат. Скоростта на действие на Anadrol е почти несравнима с тази на други препарати, особено тези на таблетки.
Проектиран, за да стимулира развитието на мускулна тъкан, Anadrol прави това изключително добре. Увеличаване на масата с до 15 кг за няколко седмици е доста често срещано явление, като разбира се Anadrol – Anapolon увеличава и силата.
Поради ускореното си действие Anadrol – Anapolon има ускорен период на полуразпад в организма. Необходимо е да се приема по един, два до три пъти дневно или от 25 до 150 мг. Начинаещите трябва да внимават, като започнат с по-ниски дози и постепенно увеличават. Дължината на цикъла е от 4 до 6 седмици, като при по-високи дози цикълът е по-кратък.

Изчерпан

Категории: ,

Описание

OXYDROLONE (ANADROL) или още познат като Oxymetholone или Anapolon, е синтетичен анаболен стероид, разработен през 60 те години на миналия век за борба с остеопорозата, анемията и за да стимулира развитието на мускулатурата при пациенти със забавено развитие. Тъй като стимулиране растежа на мускулатурата е един от ефектите от приема на Anadrol този продукт се оказва желан и от атлети желаещи да увеличат своите възможности.