Oxymetholic (Анадрол 50 / Анаполон) Oxymetholone

90.00 лв.

Oxymetholic е Oxymetholone произвоство на GEP, известен като Анадрол 50 или Анаполон. Това е най-силният анабол на хапчета за качване на мускулна маса. Oxymetholic GEP е Anadrol с добра цена и качество. Може да бъде закупен само 1 блистер – 48 таблетки или цяла кутия 96 таб.

Опаковка: 96 таблетки (2 х 48 таб.) – 50 мг /1 таб.
Производител: GEP

Категории: ,

Описание

Oxymetholic GEP е анаболен препарат с активен състав Оксиметолон, синтетичен стероид известен като Анаполон или Анадрол 50. Това е най- мощният анабол на таблетки, използван в културизма.
Oxymetholic GEP – Anadrol 50 има 320 % по-силно анаболно действие от тестостерона и е 45 % по- андрогенен от него. За разликата от повечето анаболи, Anapolon не потиска толкова силно собственото производство на тестостерон. Способен е за кратко време да покачи мускулната маса и сила неимоверно. Въпреки че не ароматизира в естроген, той задържа значително количество вода, което не е толкова лошо, защото така смазва ставите които са подложени на голямо натоварване от бързия прираст на сила. Съединението увеличава броя на червените кръвни телца, като така мускулите успяват да поемат повече кислород, това води до повишена издръжливост и позволява високо интензивна тренировка.

Anadrol 50 бързо насища рецепторите и качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата, или да се използва в комбинация с друг анаболен стероид.

Анаполон дава предимно количество и обем, а не качество. Той много бързо може да Ви напомпа и да порастнете, но ако не се използва правилно, също толкова бързо може да отслабенете. Затова Анадрол 50 не се използва самостоятелно, той е начало в един добре съставен цикъл за качване на мускулна маса.