OXYTHOL (SHREE VENKATESH) ANADROL АНАПОЛОН

105.00 лв.

Oxythol на Shree Venkatesh или известен още като Анаполон е най – силният орален стероид, който е на разположение. Shree Venkatesh е реномиран и лицензиран производител на стероиди, хормони и секс стимуланти.

50 таблетки х 50мг

Производител: Shree Venkatesh

Категории: ,

Описание

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

Oxythol Shree Venkatesh е считан за най-силният орален анаболен стероид. Анадролът се комбинира отлично с Тестостетрон депо – Енантат. За първи път този анаболен стероид е произведен и пуснат за продажба на пазара в САЩ през 1993г. от фармацевтична компания Sупtех. От години легалното производство и употребата на Анаполон в Щатите е спряна. Днес Анаполон се произвежда в Испания, Израел, Бразилия, Индия, Мексико и др. Този орален анаболен стероид е познат още под имената Oxythol Shree Venkatesh. В началото Оксиметолонът е бил предписван като медикамент за лечение на анемия и лекарствен продукт, контролиращ развитието на рак на гърдите при жените. Анаполон е бил съпътстващ терапията при СПИН, като се е грижел за компенсация на загубеното тегло. Често е бил изписван за облекчаване симптомите на остеопорозис. Тъй като при прием на Oxythol Shree Venkatesh се задържа много вода в организма, ставите се чувстват защитени и комфортно смазани, което позволява да се увеличи силата и да се тренира по-усърдно с по-високи тежести и натоварване, без болки в ставите.

Oxythol Shree Venkatesh влияе върху либидото. За да се избегне рязко спадане на либидо и намаляване на сексуалното желание се препоръчва прием на секс стимулатори и сексуални стимуланти за задържане на ерекцията непосредствено след края на цикъл с Oxythol Shree Venkatesh, а ако е необходимо и няколко седмици след това. Приемът на сексуални стимуланти и препарати, повишаващи сексуалната функция се налага, само ако усещате смущения в сексуалната възбуда или форма на еректилна дисфункция след края на цикъл с Oxythol Shree Venkatesh. По време на прием на Анаполон не е необходима употреба на сексуални стимуланти, Oxythol Shree Venkatesh повишава максимално сексуалното желание.

Когато постъпи в организма, Анадрол увеличава броя на червените кръвни телца. Колкото по-голяма е концентрацията на еритроцити в кръвта, толкова повече кислород се пренася чрез кръвообръщението и следователно мускулите се снабдяват по-добре и редовно с кислород. Насищането на мускулите с кислород повишава издръжливостта и интензивността на тренировка. Дори ако направите няколко тежки серии, все още усещате прилив на сили и енергия. Oxythol Shree Venkatesh предлага предимно количествено нарастване, а не качествено. От тази гледна точка Anapolon е много подходящ за извънсъстезателна подготовка. Докато се намира в организма, Анаполон насища бързо рецепторите. Известно време след прием на Oxythol Shree Venkatesh, качването на маса рязко спада. Много скоро след като преустановите прием на Анаполон, ще установите, че силата и масата ви са се върнали на изходна позиция. Вариантите за запазване на постигната мускулна маса са два. Първият е свързан с увеличаване на приеманата доза Oxythol Shree Venkatesh, което не е особено желателно. Вторият вариант е да се използва друг стероиден продукт или комбинация със спортни стимуланти. Oxythol Shree Venkatesh е стероид, който се използва само от бодибилдъри и спортисти, които са преминали определени фази на развитие и имат опит с по-слаби препарати.

Oxythol Shree Venkatesh се приема в период за маса, в съчетание с богата на калории и мазнини диета. Това води риск от увеличаване нивото на лошия холестерол и спад в нивото на добрия. Анаполон оказва потискащ ефект върху хипоталамуса. Това суспендиращо въздействие може да намали или напълно да блокира производст­вото на гонадотропния хормон. Поради тази причина, за да се поддържат нормалните хормонално произвоство в тестисите е необходимо да се използват тестостеронно сти­мулиращи съставки от типа на Хломид. След край на употребата, нормалните функции на ендокринната система и синтеза на хормони в тялото се възстановява в рамките на няколко месеца. Дозирането на Oxythol Shree Venkatesh трябва да се спазва строго прецизно: По-голямата доза гарантира по-голямо количество на неприятни последствия от употребата. Често срещани нежелани странични ефекти са гадене, повръщане, диария, загуба на апетит, превъзбуждане, проблеми със съня. Тези са най-често срещаните още в първите дни на прием на Anapolon, докато организмът се пригоди към този нов стероиден препарат. Увеличеното задържане на вода, причинено от силната склонност на Анаполон да ароматизира, води до гинекомастия, повишено кръвно налягане, пожълтяване на кожата, промяна в наст­роението. Силата расте, но с нея настроението се скапва, разваля се и се появява агресивност. При употреба на Oxythol Shree Venkatesh от подрастващи и юноши се наблюдава увеличаване на пениса, по-честа ерекция и окосмяване. За разлика от младежите, при по-възрастните настъпват оплешивяване и поява на акне. Наблюдават се болезнена чувствителност, подуване в областта на гърдите, проблеми при уриниране или болезнена ерекция, хепатит.

Anapolon не се препоръчва за жените, защото веднага след прием предизвиква понякога необратими промени като акне, удебеляване на гласа, дрезгав глас, хипертрофия на клитора, нарушения на менструалния цикъл, окосмяване по краката и брадата. Абсолютно забранена е употребата на Oxythol Shree Venkatesh от бременни или кърмещи жени, хора със склонност към сърдечно-съдови заболявания, заболявания на черния дроб или бъбреците, болни от диабет.
Ако по изключителна неубходимост, някоя жена реши макар забраната да прибегне на свой риск и своя отговорност до употреба на Анаполон , то максимално допустимата доза Anapolon е половин таблетка (25 мг) на всеки два дни, в задължителна комбинация с меки стероиди като Примоболан или Дека.

Anapolon е единственият доказан причинител на рак на черния дроб сред десетките анаболни и андрогенни стероиди.
Anapolon 50 се съчетава с прием на спортни стимуланти като Anavar, Параболан, Примоболан, Дека-дураболин. Ако сте силно податливи към страничните ефекти се препоръчва да приемате този стероид отделно. В този случай е потивопоказно комбинирането с Тестостерон стероиди, защото и двата вида стероидни препарати са силно андрогени и паралелния им прием увеличава страничните реакции. Популярна практика след края на цикъл Anapolon да се продължи с прием на Тестостерон Енантат или Сустанон 250.

Професионалните спортисти предпочитат съчетаването на Anapolon с Параболан и Сустанон 500. Тази комбинация не се препоръчва за начинаещи от типа стероидни новаци.

Стандартната доза Oxythol Shree Venkatesh е от 1-2 до 3 таблетки (от 25 до 150 мг) на ден за цикъл с продължителност 4 до 6 седмици. Ако телесното Ви тегло е над 100кг, тогава се препоръчва ок. 150 мг дневно за период от максимум 3 седмици!

Анаполон /Anapolon/ има 320% по-силно анаболно действие от тестостерона, и е 45% по-високо андрогенен от него. За разликата от повечето анаболи, оксиметолон не потиска толкова силно собственото производство на тестостерон. Въпреки че Анаполон не ароматизира в естроген, той задържа значително количество вода, което не е толкова лошо, защото така Oxythol Shree Venkatesh смазва ставите, и спортисти със ставни болки успяват да тренират безболезнено.

Оксиметолон има способността да увеличава броя на червените кръвни телца, като така мускулите успяват да поемат повече кислород, което води до повишена издръжливост и позволява високо интензивна тренировка. Анаполон дава предимно количество и обем, а не качество.

Oxythol Shree Venkatesh се съхраняване при стайна температура (15-30° С), в сухо помещения, далеч от пряка слънчева светлина и достъп на деца.