Промоция!

Parabolic / Trenobolone-76 mg/ml (10ml) GEP

82.00 лв. 73.00 лв.

Parabolic на GEP или още известен с името Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate, е най-анаболния съществуващ стероид. Стимулира увеличаването на мускулната маса, намаляването на мастните депа, подобряване на тъканите и други действия. Параболик-а може да бъде от помощ при лечението на протеинния метаболизъм с отрицателен азотен баланс (дефицит, загубата на протеин), за огромни изгаряния на маса, за дълго време употреба на глюкокортикоиди, за хипогликемия, за мускулна атрофия при пациенти със СПИН, при остеопороза.

1 ампула от 10 ml (76mg/ml)
Производител:- GENERAL EUROPEAN PHARMACEUTICALS

Категории: ,

Описание

Trenobolone стимулира увеличаването на мускулната маса, намаляването на мастните депа, подобряване на тъканите, индуциране на фиксиране на калция в костите, дава азот, фосфор, сяра, калий, натрий и задържане на вода. Този препарат е производе на дихидротестостерон, но въпреки това е по-добър поради по-малката вероятност от странични ефекти свързани с андрогенната му природа.
Цикълът обикновенно продължава до 6 седмици, с приемна доза от 50 ди 100 мг дневно, като по-високата доза е само за професионални спортисти.