Parabolin (Параболан – Тренболон) Alpha Pharma

79.99 лв.

Parabolin на Алфа Фарма е добър и качествен Параболан / Тренболон с добра цена, който действа ефективно за натрупване на чиста мускулна маса и повишаване на силата.

Опаковка: 5 ампули по 1,5мл. (76,5mg/1,5ml)
Производител: Alpha pharma

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Parabolin е търговко име на анаболния стероид Тренболон в маслен разтвор. Trenbolon е известен повече като – Параболан, един от най-силните анаболни стероиди използвани от фитнес и културизъм трениращите. Parabolin действа добре както в стероиден цикъл за поакчване на обем и маса и сила, така и в цикли за релеф.

Parabolin има следните характеристики, ефект и действие:

Активно вещество: Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate
Полуживот: 6 дни, което не налага ежедневно инжектиране.

Време през което може да се засече Параболан в тялото: Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че (Тренболон хексахидробензилкарбонат)може да бъде открит и засечен в тялото до 5 седмици след последната инжекция.

Ароматизация: Слаба. Parabolin не ароматизира веднага. Това може да стане при много високи дози или продължителна употреба.

Водна задръжка: Няма.

Ефект и действие: Покачва чистата мускулна маса, увеличава силата и подобрява сепарацията на мускулите. Parabolin дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претрениране, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпани, и в същото време дълбоко очертани. При нормални дози и времетраене на цикъла, Тренболон не потиска толкова силно собственото производство на тестостерон. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата.

Приложение: Parabolin е мощен анаболен стероид се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила.

Комбиниране на Параболан с други анаболни стероиди: За тези които искат чисти от мазнини мускули и напомпан вид, добра комбинация е Параболан и Винстрол. За тези които търсят голям мускулен обем и сила, добра комбинация е Параболан с Тестостерон и Метандиенон (Метан).

Прием и дозировка: Поради малкото време на разпад в тялото, Parabolin трябва да се инжектира поне по 2-а пъти седмично. Но в зависимост от опита който има индивида с анаболните стероиди, може да се приема през ден.