Primobolan Depot (Примоболан депо) Bayer

19.99 лв.

Име: Primobolan depot (Примоболан депо)
Производител: Bayer, Турция
Опаковка: 1 ампула по 1мл. (100мг/1мл.)

Примоболан депо е внос от Турция. Той е мек, но силно анаболен стероид с активна съставка Метенолон. Заради слабото си андрогенно действие, Примоболана е любим препарат на много мъже и жени.

Категории: ,

Описание

Primobolan Depot (примоболан депо) е инжекционен анаболен стероиден препарат, с активна съставка Метенолон енантат, производство на Bayer, аптечен продукт от Турция. Примоболана е мек анабол, с много малка андрогенна активност, но достатъчно добро анаболно действие за изграждане на добра и чиста мускулна маса с продължителна активност.

Примоболан депо няма странични ефекти, и въпреки високата си цена, той се нарежда сред най-масово използваните анаболни стероиди за изграждане на качествена мускулна маса и в цикъл за релеф и намаляване на мазнини от професионалните културисти и фитнес състезатели.

Примоболан депо – ефект, действие и свойства.

Примоболан депо има добър анаболен ефект и много слабо андрогенно действие, което го прави предпочитан както от мъжете така и от жени. Той е стероид с продължително действие.

Ефекта и действието от приема на Primobolan depot се изразяват в повишаване на чистата мускулна маса и силата, мускулите стават плътни и твърди. Придобитата мускулатура е чиста и качествена, която се запазва дълго време след края на цикъла. Примоболан няма ефекта да задържа вода, и не причинява гинекомастия.

Метенолон енантат е стероид който работи много добре при ниско въглехидратни диети, той е един от малкото препарати, които осигуряват покачване на чистата мускулна маса дори при намален калориен прием.

Примоболан не ароматизира в каквито и да е дози, и държи нивата на естроген ниски. Това прави Метенолон енантат много добър анаболен стероид в цикъл за релеф и чиста мускулна маса.

Използва се еднакво ефикасно в цикъл за релеф и в цикъл за покачване на мускулна маса. Много от професионалните културисти “почиват” на Примоболан между основните цикли.

Поради изключително ниското андрогенно действие и добър анаболен ефект, Метенолон енантат е масово използван анаболен стероид както от мъже така и от жени. Жените харесват Метенолона, понеже страничните ефекти с този анаболен препарат са сведени до минимум.

Примоболанът е получил добри отзиви при фитнес трениращите, а мнението на треньори и спортисти е, че това е един от най-сигурните анаболни стероиди.

Примоболан (Метенолон) в комбинация с други анаболни стероиди:

Примоболан в цикъл за релеф и постигане на по-твърда и по-дефинирана мускулатура, без задържане на вода, успешно се комбинира с анаболи като Анавар и/или Винстрол. Подобна комбинация е много популярна и може драстично да подобри физиката.