Промоция!

PRIMOBOLIC (METHENOLONE ENANTHATE) GEP

100.00 лв. 90.00 лв.

Примоболан или Примоболик е търговското име на Метенолон енантат на европейския фармацевтичен производител GEP. В опаковката са 10 ампули с високо качество и концентрация от 100мг.Primobolic гарантира отлични резулати на всеки, който залага на истински анаболен продукт.

Производител: GEP- General European Pharmaceuticals
Опаковка: 10 ампули х 100mg.

Категории: ,

Описание

Действие: Ампулите Примоболан с активно вещество Метенолон енантат или просто “Примо” са идеалният избор на всички сериозни атлети от десетилетия. “Примо” не е изгубил славата си на един от най-сигурните и благонадеждни стероиди. Високо анаболен и много ниско андрогенен, Примоболик е отличен избор в предсъстезателна подготовка. Той не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб. Мускулното развитие с този стероид е бавно, но с изключително добро качество. Напредналите атлети приемат Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.
Дозировка и стероидни схеми: Примоболик може да се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. По наше мнение най-добрата комбинация е между Примоболан и Винстрол Депо. Препаратът, както и оралната му форма, не се превръща в естроген. Оптималният прием варира от 2 до 4 ампули на седмица, но напредналите атлети могат да достигнат и до 800мг. седмично или една ампула дневно.