Промоция!

Primover-Primabolan, Примаболан-100-mg-ml

115.00 лв. 90.00 лв.

Primabolan Depot е най-безопасния стероид с много слабо андрогенно действие и с много високо анаболно. Примаболан е препарат, който може да се използва и от жени.

Категории: ,

Описание

С Primabolan Depot няма да получите много голямо увеличение на мускулната маса или сила, но придобитите килограми от този стероид ще са най-качествените. Този препарат е изключителен при спазването на нискокалорични диети за това го прави много предпочитан медикамент за пред състезателна подготовка. Този препарат е изключително мек стероид и при приемането му не се наблюдават и хормонални промени или някакви странични действия. В този стероид се крие най-мощната форма на Primabolan Methenolone Enanthate. Примаболан не задържа никаква водна задръжка и е най-предпочитан сред хиляди атлети и бодибилдъри.

Ако искате да натрупате бърза мускулна маса и сила, Primabolan чудесно се комбинира със Sustanon 250 и Dianabol или Methandrostenolon.А тези, които имат повече търпение и се притесняват от появата на възможни странични ефекти, предпочитат да комбинират примаболан 200 мг на седмица, тоест два пъти седмично с по 200 до 400 мг Deca-Durabolin.

Тези, които искат да постигнат много качествена мускулна маса, изразена с релеф, могат да комбинират Primabolan Depot с Winstrol от 200 до 400 мг на седмица, заедно с Анавар (Anavar), Оксандролон (Oxandrolone) от 30 до 60 мг на таблетки дневно.

С тази комбинация, резултатите са много качествени и се запазват след спирането на стероидния цикъл.