Rolon 200 (Дека-дураболин) Shree Venkatesh

52.00 лв.

Rolon 200 е качествена Дека-дураболин от Shree Venkatesh (индия). Нандролон деканоат е активното вещество на препарата, с концентрация 200мг в 1 ампула. Деката е масово използван стероид за качване на мускулна маса, тъй като има силно анаболно действие, сравнително безопасен и с добра цена.

Опаковка: 5 ампули по 1мл (200мг/1мл)
Производител: Shree Venkatesh

Категории: ,

Описание

Rolon на има активен състав Nandrolone Decanoate. Анаболен стероид, познат по фитнес залите като Дека дураболин. Това е един от най-масово използваните препарати за покачване на мускулна маса и сила. Популярността му се дължи на доброто анаболно действие, липсата на странични ефекти и достъпна цена.

Rolon (Дека дураболин) е инжекционен анаболен стероид със силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства. Той намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата като подобрява циркулацията на кръвта в тялото.

Rolon 200mg – Shree Venkatesh, принадлежи към умерените анаболни стероиди. Съединението увеличава азотния баланс, засилва образуването на червените кръвни клетки и протеиновия синтез. Това ефективно повишава чистата мускулна маса и сила. Препарата оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите анаболи. Често срещан ефект по време на приема му е намаляване и отшумяване на болките в ставите. При употребата му добитата маса се губи по-трудно, отколкото с други стероиди.

Оптимална доза:
Мъже 300-800мг седмично
Жени 50-100мг на седмица