Stanaplex 50 – Станозолол, инжекционен Winstrol 10мл/50мг в мл

36.00 лв.

Stanaplex 50 (Axiolabs) е подобен и еднотипен с инжекционни и орални стероидни продукти за поръчка и закупуване от СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ:

За пръв път Stanozolol e синтезиран около средата на 50-те години на 20в. Той е бил предназначен за употреба във ветеринарната медицина. 20 години по-късно, през 70-те на 20 в. На пазара се появяват таблетки по 5мг. под търговското наименование Stromba, произведени от немската фармацевтична компания Wintrop. Същата фирма пуска в продажба и стероиден продукт под формата на емулсионна инжекция от 50mg наречен Winstrol. За много кратко време след появата си, Винстрол става популярен сред спортисти и атлети в целия свят

Производител:
Axio labs-Winstrol 10мл/50мг в мл

Категории: ,

Описание

Продаван е под формата на инжекции Stanaplex 50 на фармацевтична компания Axiolabs е изключително качествен инжкеционен стеродиден продукт. В състава на Станаплекс е включена с активна съставка Станозолол.

Шишенцето с с воден разтвор Winstrol е от 10 мл по 50 мг Станозолол или общо 500 мг. Stanaplex 50 Axiolabs е изключително качествен инжекционен Winstrol или по друг начин казно Станозолол за интрамускулно приложение.

Двете форми на приложение на Stanozolol – оралната и инжекционната форма на Станозолол са сравнително сходни. Единствената причина, оралната форма да отстъпва на инжекционната по фармакокинетиката, е поради желанието на по-сериозните бодибилдери да предпочитат инжекционната.

Оралния Станозолол има способността значително да да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Тази характеристика прави Stanozolol задължителен при всеки цикъл на ААС. При инжекционния Станзозол тази способност отсъства.

Приемането на Stanozolol в съотношение 0,2мг на килограм на теглото на спортиста може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Снижаването на ГСПХ води до увеличаване на нивото са свободния дееспособен тестостерон. .