STANOTAB (стромба) 100 таблетки по 10мг.

49.00 лв.

Stanotab произведен от Nove Pharm е таблетиран анаболен стероид. Той се използва ефективно от спортисти за различни задачи – сила, издръжливост, покачване на мускулна маса, но като правило, се използва в съчетание с други подходящи спортни допингови вещества – инжектиращи тестостерон продукти или най-често за релеф с кленбутерол. Поради относително изчистената си формула, се използва най-често от начинаещи, защото рискът от странични ефекти е нулев ако се следват препоръките.

Категории: ,

Описание

ПРИМЕРИ ЗА ДВОЙНИ КУРСОВЕ СЪС STANOTAB:

Примерен 6-8-седмичен цикъл с туринабол е перфектен ако желаете красиви и релефни мускули. Този цикъл е за ниво начинаещи спортисти като препоръчителната доза съответства – до 50 мг от станозолол на ден и до 50 мг на ден Туринабол. След приема на стероидите за завършване се възтановителна терапия с кломифен цитрат в дози вариращи от 50 до 100 мг на ден в период от 2 седмици.

8-седмичен курс с комбинация от тестостерон (Omnadren, Sustanon 250, Sustamed и други търговски марки) за увеличаване на мускулната маса. Този курс е предназначен за по-опитните спортисти. Средните дози от веществата са – 50 мг на ден станозолол + 250 мг на всеки 2-3 дни микс от тестостерони. Терапия след цикъл ≈ тамоксифен 20-30 мг на ден в период от 3 седмици.