Промоция!

Stanover (Винстрол / Станозолол) Vermodje

43.00 лв. 38.00 лв.

Stanover таблетки от Вермодже на добра цена. Становер е качествен станозолол, анаболен стероид известен с имената Стромба или Винстрол на хапчета. Силно ефективен в цикъл за релеф.

Опаковка: 100 таблетки (10мг/1таб)
Производител: VERMODJE

Категории: ,

Описание

Stanover (Становер) е качествен винстрол на таблетки, производство на молдовската компанияВермодже. Становер идва в кутия със 100 таблетки, всяка с по 10мг станозолол. Предвид съотношението на количеството, качеството и неговата цена, Stanover набира скорост към топ използваните анаболни стероиди от фитнес и бодибилдинг трениращите. Препарата има всички показатели на добре работещ анаболен стероид в цикъл за релеф и намаляване на подкожните мазнини.

Stanover приема повишава чистата мускулна маса, увеличава силата и като цяло подобрява всички физически показатели на спортистите. Използван самостоятелно този анаболен стероид няма да покачи драстично обема и килограмите, затова е предпочитан от лекоатлети, борци и всички спортисти които спазват категории.

При мъжете Становер се приема в доза от 40 до 80мг дневно, но поради бързия полуживот на активната съставка – Станозолол, е препоръчително приема да се раздели на два пъти през деня. Приема на стромба трябва да е с продължителност не повече от 8 седмици.

Жените приемат становер в редуцирани дози, въпреки малката вероятност от маскулинизация. Дозата за жена би следвало да е от 10 до 20мг дневно, отново на два приема за деня.

Становер се използва в цикъл за релеф, като се съчетава с анаболни стероиди като Примоболан и/или Параболан. Резултатът от подобна комбинация е добре очертана и плътна мускулатура с видимо очертани релефни мускули.

Становер се употребява успешно и в цикъл за натрупване и покачване на мускулната маса и сила, като се съчетава с по-тежки андрогени, от рода на Тестостерон. В резултат от такава комбинация се наблюдава добро покачване предимно на чиста мускулна маса, с малка водна задръжка /за разлика от комбинацията на тестостерон с метан/.