Stazol – Shree Venkatesh (Винстрол – стромба на таблетки)

40.00 лв.

Stazol е Винстрол /стромба/ на таблетки, производство на Shree Venkatesh – Индия. Качествен винстрол на хапчета, подходящ за чистене на мазнини, релеф и качване на чиста мускулна маса и сила.

Опаковка: 50tab. (10мг./1таб.)
Производител: Shree Venkatesh

Категории: ,

Описание

STAZOL е анаболен стероид с активен състав станозолол, препарат на компанията Shree Venkatesh. Съединението е известно по фитнес залите като винстрол на таблетки или стромба. Stazol е орална версия на станозолол, високо ефективен анабол за подобряване на релефа или качване на чиста мускулна маса и сила. Поради доброто анаболно действие, липса на странични ефекти и добра цена, Stazol е предпочитан анаболен препарат от много атлети.

Stazol има свойството да държи мускулите сухи /без да задържа вода/, което предразполага по-добро и бързо изгаряне на мазнини в период на релеф, при нискокалорична диета. Това в комбинация с добрите анаболни свойства, прави Винстрол предпочитан анаболен препарат в цикъл за релеф, преди състезания.

Stazol (стромба) може да покачи драстично силата без да повиши много телесното тегло. Въпреки високото му анаболно действие, от него не може да се очаква драматичен растеж. Препарата изгражда чиста мускулна маса която се запазва за дълъг период от време.

Действието на Stazol (Shree Venkatesh) се изразява в повишаване на протеиновия синтез, увеличаване на азота в тялото и броя на червените кръвни телца. Това води до мускулен растеж, повишаване на силата и издръжливостта. Съединението не ароматизира (не се преобразува в естроген), затова с употребата му не се забелязва задържане на вода, гинекомастия и други свързани с естрогена странични ефекти.