Sustaver (Сустанон) Vermodje

45.00 лв.

Sustaver е мощен комплекс от 4 вида тестостерон, качествен препарат известен като Сустанон Vermodje. Суставер е добър анаболен стероид в цикъл за качване на маса и сила.

Опаковка: 10мл флакон, (250 mg/ 1 ml)
Производител: Vermodje

Категории: ,

Описание

Sustaver Vermodje е Тестостерон комплекс, съставен от 4 естера – пълен аналог на препарата Сустанон. Естерите са така подбрани, че съединението да има едновременно бързо и бавно действие. Първите два естера – Пропионат и Фенилпропионат започват да действат час след инжектиране, другите два естера продължават да се освобождават до 15 дни от поставянето на инжекцията. Това прави продукта достатъчно ефективен дори с една инжекция на седмица.

Суставер е качествен комплекс от Тестостерон естери. Той действа като всички маслени тестостерон продукти, с тази разлика че не е нужно често инжектиране. Състава му го прави силно ефикасен за качване на мускулна маса и увеличаване на силата. Sustever е много добър препарат за мощно натрупване на размери, мускулна маса и сила. Наличието на различните видове Тестостерон естери, спомага за доброто насищане в организма.

Подобно на всички препарати, които съдържат Тестостерон, така и Суставер е силно анаболен и андрогенен. Употребата му е съпроводена с задържане на вода в тъканите, поради което може да забележите подпухване. В основен период за трупане на маса, това не е проблем, но при подготовка за състезание (фаза за релеф), водната задръжка не е желана. Поради това, този Тестостерон комплекс се използва основно в период на растеж и качване на мускулна маса.

Sustaver Vermodje е силен и е склонен на ароматизация (преобразуване в естроген). Използван правилно и в нормални дози, това е добре за качване на килограми, но във високи дози, ароматизацията става твърде висока и рискът от поява на странични ефекти свързани с естрогена се повишава. Възможно е поява на така неприятната за всеки мъж – гинекомастия. Това трябва да е ясно на по-чувствителните индивиди, които е добре да носят със себе си Провирон, за да предотвратят евентуална поява на гинекомастия още при първите симптоми.