T3-TIROMEL (ABDIIBRAHIM) 25MCG

45.00 лв.

  • Производител: AbdiIbrahim, Turkey
  • Опаковка: 100 таблетки (25mcg/1 табл.)
  • Фармацевтично наименованиеT3-Liothyronine sodium

 

Обща информация за хормона Т3/Тиромел:

Т3 с търговско име Tiromel е турски аптечен Трийодтиронин (L-Triiodthyronin) или Лиотиронин-хормон, който се произвежда по естествен път от щитовидната жлеза в човешкото тяло. В опаковката са 4 блистера по 25 таблетки в концентрация от 25mcg. Лиотиронин натрий е Л-изомер на трийодтиронина (Т3), вид тироиден хормон.T3 увеличава базалния метаболитен обмен и по този начин увеличава телесната консумация на кислород и енергия. Базалният метаболитен обмен e минималното калорично изискване, за да се поддържа живота на човека. Т3 участва в повечето тъкани на човешкото тяло.

Категории: ,

Описание

Действие: Тиромел (Т3) се предпочита от културисти и атлети като ефикасно средство за намаляване на мазнините. В този аспект медикаментът безспорно е много резултатен, но е необходимо особено внимание и максимална дисциплина при използването му. Защото както при всички останали хормони, когато се приема отвън, т.е. на таблетки, особено за по-дълго време, организмът се повлиява при собственото производство на хормона. Понякога е възможно да се стигне до необратими последствия. На практика, макар и в много редки случаи, това може да означава доживотна външна зависимост от Т3. Важно е, особено при по-продължителната му употреба, да се правят паузи, за да може организмът и щитовидната жлеза да се възстановят.

 

 

Подобни продукти: Т3-Unipharma; 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични действия: Заради неговите сериозни последствия за човешкото здраве, Т3 (Tiromel) не трябва да се приема от начинаещи или потребители, които не са наясно с неговото действие. Препоръчваме консултация с лекар преди да започнете приема му.