Промоция!

Testex Prolongatum – тестостерон циклопентилпропионат 2ml / 250mg

9.00 лв. 7.00 лв.

Тестостерон ципионат е много сходен до тестостерон енантат. Тестостеронът е царят на качването на мускулна маса, съответно е и най-ефективния от към цена / качество. Работи добре както използван сам, така и с комбинация в цикъл.

Производител:
Q Pharma

Testosteron CIPIONAT-2мл.250мг.

Категории: ,

Описание

Дози от 100 до 200 мг на седмица се използват често при употребата на тестостерон ципионат, с чудесни резултати наблюдавани по средата – на около 500 мг за ползващите за пръв път и между 500 и 1000 мг на седмица за по-напредналите атлети. Тестостеронът се комбинира добре със всичко, но е ефективен и ползван самостоятелно. Когато се комбинира с друг анаболно-андрогенен стероид, определени андрогенни ефекти могат да бъдат наблюдавани. Използването на ципионат би подобрило възстановяването както и интензивността на тренировките, което допринася за осезаемо увеличаване на силата през тренировъчния цикъл.

Тестостерон ципионат е продължително-активен, едно-естерен тестостеронен продукт. Той се освобождава в тялото бавно и равномерно след инжектиране. Пикът му в кръвта е между 24 и 48 часа след инжектиране и след това се понижава бавно. Нивото му в организма достига постоянно количество 12 дни след започване на иженктирането и се задържа за повече от 3 седмици. Ципионатът обикновено се инжектира веднъж седмично. Високата ефективност на ципионата дава възможност на спортиста да го инжектира по-рядко, същевременно задържайки високите му нива в кръвта.

Ципионатът е сравнително опростен като стероид и помага сериозно за качването на маса, особено за начинаещите в тази сфера. Макар използването на всеки тестостеронен продукт да носи своите евентуални усложнения, следенето на състоянието Ви и спазването на прости правила за употребата му ще намалят сериозно риска от получване на вредни резултати. Някои от страничните действие понякога са: задържане на вода, гинекомастия, повишено окосмяване, акне на гърба, агресивност и повишено кръвно налягане.

Комбинации и употреба

Тестостеронът, бидейки най-ефективният анабол, може да се ползва както самостоятелно така и да се комбинира добре с всичко. Често се комбинира с дианабол, примоболан и дека – дураболин.

Ципионатът може да се ползва на система със съставки различни от горе изброените според желанията на този, който ги използва. За качване на маса най-добре се комбинира с друг вид тестостерон. За да се намали риска от задържане на вода, някои други стероиди са за предпочитане за изпозлване в комбинация с ципионата, особено от по-напредналите потребители.