Testosteron Depo – Galenika

30.00 лв.

Testosteron Depo на Galenika съдържа 250мг Тестостерон енантат с добра цена. Тестостерон депо е добър и качествен аптечен анаболен препарат с бавен тестостерон с приема на който покачването на маса и сила е голямо.

Опаковка: 5 амп. по 1мл (250мг/1мл)

Категории: ,

Описание

Testosteron Depo на Галеника е силен препарат за изграждане на мускулна маса и повишаване на силата. Добавения естер енантат в Тестостерона обуславя неговото бавно и в съшото време продължително действие. Тестостерон енантат е силно андрогенен и силно анаболен инжекционен препарат и всеки който го използва ще забележи голям прираст на мускулна маса и значително повишаване на силата за кратко време.

Тестостерон депо има следните характеристики и описание:

Опаковка: Кутия с 5 ампули (250 мг./1мл.)
 Активно вещество:
Testosterone Enanthate (Тестостерон енантат)

Полуживот: 10.5 дни
Време на засичане в тялото:
Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Testosteron Depo може да бъде открит и засечен в тялото до 3 месеца след последната инжекция.

Ароматизация:
Да. Тестостерон енантат ароматизира лесно. Винаги си носете с Вас блистер с Провирон (ако се появят признаци на висока ароматизация да реагирате на момента).

Водна задръжка:
Да. Тестостерон енантат причинява задържане на вода в тъканите.

Ефект и действие:
Testosteron Depo има силно анаболно и силно андрогенно действие. Вследствие на свойството да повишава белтъчния синтез и нивата на азота, ефективно с бързи темпове се покачва мускуланта маса и силата.

Свойствата които тестостерона има върху организма са много, стига да не прекалявате с дозите, препарата ще работи добре за вас.

Някои от по-значимите ефекти при употреба на тестостерон са: силно повишаване синтеза на протеини, увеличаване на мускулната маса и силата, регулиране производството на сперматозоиди, засилва се сексуалното желание, повишава се агресията, чувтвителността към болка намалява, стимулират се мастните жлези в кожата, стимулира се отделянето на феромони.

Приложение:
Тестостерон енантат основно се използва в основен период, за покачване на мускулната маса и силата.

Тестостерон енантат намира голямо приложение и получава добри отзиви при силовите атлети и в спортове при които грубата сила и агресивността са желателни.