Testosterone Combination (Тестостеронен микс)

75.00 лв.

Testosterone Combination (Тестостеронен микс)

Testosterone Combination – Pharm – Tec 10 Ампули x 250мг

Общо описание

Категории: ,

Описание

Както само си подсказва името, Testosterone Combination производство на Pharm- Tec е комбинация от четири тестостерона. Съдържа следните тестостеронни естери – Testosteron Propionat 30 RNG, Testosterone Phenylpropionale 60 мг, Testosterone Isocaproate 60 мг и 100 мг Testosterone Decanoate.

Как работи и как да употребяваме Testosterone Combination

Тестостеронът е сред най-използваните анаболи в спорта. Това е основният мъжки полов хормон, употребявайки го, той помага на по-бързото развитие на мускулите, атлетическите способности и засилва либидото. Тази комбинация от четири тестостерона в едно, я прави специална, поради различното време, в което се усвояват в кръвта. След инжектиране, резултатите са по-голяма мускулна маса, повече сила и енергия.

Дозата се определя от това в каква категория сте и колко сериозно тренирате. Препоръчителна ефективна доза е 500 мг на седмица, а по-нагоре до 1250 мг се препоръчва за професионални спортисти. Продължителността на цикъла е между 8 и 12 седмици в зависимост от това какви резултати желаете да постигнете.

С какво да съчетаем

За качествени и по-бързи резултати, Testosterone Combination може да се комбинира с Anadrol 50 на таблетки и Methadrostenolone. Една от често използваните комбинации е с Stanozolol.

 

Странични ефекти

Поради четирите тестостерона в тази комбинацията, тяхното действие е да спрат производството на естествен тестостерон в тялото, което означава, че след спиране на препарата, постигнатите резултати няма как да се поддържат. Поради тази причина, в края на цикъла, тестостерон се комбинира с Clomid и Nolvadex, за възстановяване на естественото производство на тестостерон в тялото.