Промоция!

Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули

55.00 лв. 49.00 лв.

Опаковка: 10 ампули по 1мл (100мг/1мл)

Категории: ,

Описание

Testosterone Propionate е най-късият естерен тестостеронов стероид. Това е инжекционно съединение с по-бавна скорост на освобождаване от неестерифицирания тестостерон, но по-бърза скорост на освобождаване от целия останал естерифициран тестостерон.

Има някои предимства и недостатъци на краткодействащия естер. Основният недостатък е, че потребителите трябва да инжектират тестостерон пропионат минимум през ден през целия цикъл, за да получат правилни резултати. Предимствата обаче са по-лесен контрол и предотвратяване на потенциални странични ефекти.

Също така, тъй като има по-малко естер на флакон, има повече действителен тестостерон на инжекция, което дава по-добри резултати. Пропионатният естер увеличава полуживота на тестостерона до около 4 дни и половина.

Тестостерон пропионатът е един от най-популярните анаболни стероиди дори днес – 80 години след изобретяването му.

Той се използва широко от културисти и спортисти с цел подобряване на физиката и производителността. Самият тестостерон се счита за най-естественият и най-безопасният анаболен стероид, който човек може да използва. Пропионатният естер се препоръчва за всеки, който употребява стероиди за първи път.

Може да се инжектира във всеки мускул (ако мускулът е достатъчно голям). Най-популярните са задните части, раменете или дори трицепсите.

Има основно два желани ефекта на тестостерона:

    повишаване на физическото/атлетичното представяне (издръжливост, сила, по-бърза регенерация)
    подобряване на физиката (натрупване на мускули, загуба на мазнини)

Основните странични ефекти на тестостерон пропионат обграждат способността му да се ароматизира в естроген. Самият тестостерон притежава умерено ниво на естрогенна активност – той притежава умерен афинитет да се свързва с ензима ароматаза (ензимът, отговорен за превръщането на тестостерона в естроген). Поради това се очаква умерено ниво на ароматизация от употребата на тестостерон. За да се противопоставим на този проблем, има две решения:

    Селективни модулатори на естрогенните рецептори (SERMs) като тамоксифен цитрат (Nolvadex) или кломифен (имена на марки: Androxal, Clomid и Omifin) функционират чрез свързване с естрогенните рецептори – запълвайки ги и предотвратявайки свързването на действителния естроген .
    Ароматазните инхибитори (AIs) като Anastrozole (Arimidex) функционират чрез инхибиране на процеса на ароматаза и дори понижават собствените нива на естроген в организма. Ароматизиращите инхибитори са много по-ефективни от SERM.