TESTOSTERONE PROPIONATE – PHARM-TEC

60.00 лв.

Testosterone Propionate – Pharm-Tec
Общо описание
Testosterone Propionate производство на Pharm-Tec е инжекционен анаболен стероид за по-бърз растеж на мускулите, придобивайки повече сила и енергия за една пълноценна тренировка.

Разфасовка: 10 ампули от 100 мг / 10×1 мл.
Производител: PHARM-TEC

Категории: ,

Описание

Как работи и как да употребяваме Testosterone Propionate
Testosterone Propionate имат сходни характеристики на Testosterone Enanthate. Основната разлика е, че той има много по-кратък период от време за действие – само 1-2 дни. Лекарството действа незабавно след прилагането му. Този препарат е сред най-предпочитаните в сферата на културизма, както от мъже, така и от жени. Той развива мускулатурата сравнително по-бързо от други стероиди и снабдява подребителя с по-голяма сила и повече енергия.
Най-добри резултати се получават при доза от 50-100 мг на ден.
С какво да съчетаем
С Testosterone Propionate може да се стартира курс от няколко седмици използващите testosterone enanthate 250 мг testosterone enanthate и 50 мг Propionate на време. Друга възможност за тяхното редовно приeмане на Testosterone Propionate включва инжектиране най-малко веднъж на ден. Други комбинации са с Napolon, Methandrotenolone или Deca Durabolin за качване и увеличаване на мускулната маса. За максимално предпазване от задържането на вода и развиването на гинекомастия, Testosterone се съчетава с Clomid или Proviron.
Странични ефекти
Страничните ефекти на Testosterone Propionate са същите като с testosterone enanthate, но те рядко се случва. Акне на лицето и тялото на растежа на косата, Загубата е един от факторите за възможните странични ефекти, които могат да възникнат. Много по-малко е гинекомастия и задържане на вода и мазнини в тялото . Въпреки това, се отразени негативно на производството на тестостерон, така че е необходимо терапия след взимането на дозите. Не е токсичен за черния дроб.
Тестостеронът Propionate се разглежда като болезнена инжекция, поради кратка въглеродна верига естер, което дразни тъканите в място, където е била взета. Чувствителните хора предпочитат да стоят настрана от този анабол. Тяхното тяло реагира с леко повишена температура и болки в мускулите, дори няколко дни след инжектирането. Повечето хора имат само лека болка, но те могат да станат неприятни.