Testover E (Тестостерон енантат) Vermodje

44.00 лв.

Testover E /Vermodje/ е Тестостерон енантат с добра цена. Тестовер е дълго действащ инжекционен анаболен стероид с мощно анаболно и андрогенно действие.

Testover E /Vermodje/ – Тестостерон енантат
Производител: Vermodje
Опаковка: 10 мл. флакон, (250 mg / 1 ml)

Категории: ,

Описание

Testover E на Вермодже – молдова, е Тестостерон с добавен естер Енантат. Това е инжекционен анаболен препарат с който се покачва значително мускулната маса и се увеличава силата. Ако искате масивни мускули, без тестостерон няма как да стане. Активния естер в Тестовер е Енантат, който прави анаболното съединение с дълго действие и продължителна активност.

Тестостерон енантат – TestoverE /vermodje/, подобно на всеки тестостеронов продукт притежава силни анаболни и андрогенни свойства, ароматизира лесно и има умерена токсичност за черният дроб. Тестовер е идеален препарат за покачване на тегло, обем и сила. Действието му се изразява в мощно нарастване на мускулна маса и увеличаване на силата, придружено от задържане на вода в тъканите. Водната задръжка никак не е зле в случая с мощен анабол като тестостерон енантат, защото така се предпазват ставите и сухожилията от травми. Това е и причината, поради която тестостеронът помага при болки в гърба и ставите, дори да се дължат на дегенеративни процеси.

Силовите атлети в спортове където се изисква груба сила, а агресията е желан фактор, високо ценят този препарат. Увеличаването на силата с Testosteron enantatе съпътствано с повишена агресия, дължаща се на андрогенните му свойства.

Тестовер на Вермодже може да се приема в доза между 250 – 500 мг веднъж седмично. Високи дозировки над 500мг е по-добре да се разделят на два приема седмично. Тестостерон енантат оказва силно влияние върху собственото производство на хормона в тялото. Поради това се препоръчва всеки употребяващ Testosterone Enanthate повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва HCG /Прегнил/ и Кломид.