Testover P (Тестостерон пропионат) Vermodje

35.00 лв.

Testover P /Vermodje/ е Тестостерон пропионат с добра цена. Препарата е бързо действащ инжекционен анаболен стероид със силен анаболен и андрогенен ефект. Добър и ефективен продукт за много мускулна маса, обем и сила, който лесно се контролира.

Производител: Vermodje
Опаковка: 10мл флакон, (100mg/1ml)

Категории: ,

Описание

Testover P на Вермодже – молдова, е Тестостерон с добавен естер Пропионат. Това е инжекционен анаболен препарат, който заради добавеният естер пропионат има бързо действие и лесно може да бъде контролиран. Тестовер П, започва да действа само няколко часа след инжектиране и е активен до 2-3 дни след това.

Тестостерон пропионат – TestoverP /vermodje/, подобно на всеки тестостеронов продукт притежава силни анаболни и андрогенни свойства, ароматизира лесно и има умерена токсичност за черният дроб. Той е добър избор за покачване на тегло, обем и сила. За разлика от другите препарати с тестостерон, тук има по един минус и един плюс. Лошото е че трябва да се инжектира по-често, но пък при наличие на странични ефекти бързо може да бъде овладяна ситуацията поради бързата му активност. Тестостерон пропионат действа бързо и мощно за нарастване на мускулната маса и сила, съпътствано от задържане на вода в тъканите. Заради силата, повишената мотивация и агресия, тренировките стават много по-интензивни и се вдигат по-големи тежести. В този случай. наличието на вода не е лошо, то би предотвратило много коварни травми. Много атлети са на мнение че именно заради по-доброто смазване на ставите от тестостерона, старите травми отшумяват.

Тестовер П на Вермодже, нормално се приема в доза от 50 – 100мг през ден или през два. Напредналите в употребата на стероиди си позволяват и ежедневно инжектиране, но без да познавате добре тестостероновите препарати се придържайте към оптимални дозировки.

Тестостерон Пропионат /Vermodje/ много добре работи с всички анаболни стероиди. Комбинациите с него са безброй, като най-често в цикъл за маса се комбинира с Дека-дураболин, Метандиенон, Анадрол и Параболан. Атлети които са добре запознати със стероидите, понякога вкарват препарата в цикъл за релеф, но това предполага използването на силни анти-естрогени като Аримидекс, медикаменти който ако не познавате не използвайте.

Странични ефекти съпътстващи приема на тестостерон пропионат може да възникват само под формата на мазна кожа и акне. Но с високи дози и продължителна употреба може да се наблюдава силна ароматизация и възможна поява на гинекомастия. Това налага да разполагате с добър анти-естроген като Провирон, за да може да блокирате тези ефекти навреме. Тестостерон препаратите повишават кръвното налягане, и тези които вече имат такова по-добре да не го използват.