Trebol 100 (Параболан) Shree Venkatesh

60.00 лв.

Trebol е качествен Тренболон на Shree Venkatesh, по-известен като Параболан с добра цена. Trebol е най-силният инжекционен стероид използван от фитнес и културизъм трениращи.

Разфасовка: 5 ампули по 1мл (100мг/1мл)
Производител: Shree Venkatesh

Категории: ,

Описание

Trebol на Shree Venkatesh е инжекционен анаболен препарат с активен състав Тренболон ацетат. Съединението е известно по фитнес залите като Параболан. Това е най-силният анаболен стероид на инжекции, който се използва от културисти, както за качване на чиста мускулна маса така и за релеф.

Trebol съдържа 100мг Тренболон ацетат в една ампула маслен разтвор. Това е бърза форма на съединението с активен полу-живот 2-3 дни. Това налага честото му инжектиране за да се подържат стабилни нива в кръвта.

Trebol е силно анаболен и силно андрогенен препарат, но за разлика от други андрогенни стероиди, той не се свързва с ензима редуктаза. Това не му позволява да ароматизира. Така той работи правилно като андроген и не причинява странични ефекти свързани с естрогена. Странични ефекти като гинекомастия и задържане на вода няма да се забележат. В съчетание с това силно андрогенно действие и висока анаболна активност, Trebol се явява мощен многоцелеви стероид. Той е много подходящ както в период на чистене от мазнини и орелефяване, така и за натрупване на суха, чиста мускулна маса.

Trebol е способен да даде невероятни резултати при правилно хранене и тренировки. Активното вещество на препарата – тренболон ацетат осигурява мощно натрупване на чиста мускулна маса, съпроводено с осезаема мускулна твърдост и сепарация, намаляване на мазнините и драстично повишаване на силовите постижения.

Нормална доза е 100мг (1 ампула) през ден или през два дни. Честото инжектиране се налага заради бързата форма на препарата. По този начин се държат стабилни нивата в кръвната плазма и резултатите са по-добри.