Trenacet (Trenbolon acetate) GEP

70.00 лв.

Trenacet GEP е качествен Тренболон ацетат на добра цена! Силен инжекционен стероид, с мощно анаболно и андрогенно действие, известен като Параболан. Trenacet GEP (Trenbolon acetate) е бърза версия на Тренболон и води до бързо повишение на сила и чиста мускулна маса.

Търговско име: Trenacet.
Опаковка: 10 ампули (100 мг / 1 амп.)
Производител: GEP

Категории: ,

Описание

renacet GEP представлява Тренболон с добавен естер Ацетат за бързо действие на препарата. Това е мощен инжекционен стероид, известен сред фитнес стеридте като Параболан. Той е силен андроген, със също толкова силни анаболни свойства.

Trenbolone Acetate GEP е подходящ за бързо натрупване на мускулна маса и сила, а също и за чистене и намаляване на подкожните мазнини. Обикновено осигурява на потребителя изключителни резултати в относително кратък период от време. Aнаболният ефект на този препарат е много сходен с този на популярните анаболи, като Тестостерон или Дианабол, но има една важна разлика – Тренболон не се преобразува в естроген. С него не се забелязва подпухване, но въпреки това мускулатурата е обемна, но суха и плътна. Това наистина е едно уникално съединение, тъй като масовите стероиди, в повечето случаи проявяват ароматизация (или други проблеми, свързани с естрогена). С параболан не трябва да се притеснявате за странични ефекти свързани с естрогена. Не се забелязва задържане на вода, така че мускулната маса, придобита по време на цикъл с Trenacet ще бъде много твърда и дефинирана. Притесненията за поява на Гинекомастия са неоснователни ако тренболон е единственият използван стероид в цикъла, затова не би трябвало да има нужда да се примат антиестрогени.