Промоция!

Trenaver-Trenbolone-Parabolan, Параболан-100-mgml

80.00 лв. 65.00 лв.

Parabolan (Trenbolone) – този инжекционен препарат за първи път се произвежда във Франция през 1980 година. Има високи андрогенни свойства, които предават на мускулите сухота и релеф

Производител: Vermodje
Опаковка: 10мл флакон, (100mg/1ml)

Категории: ,

Описание

Освен това параболан (тренболон) придава много изразителен и обемен вид на мускулите. Така мускулите изглеждат по красиви, по релефни и по големи. Parabolan е много ефективен при нискокалорична диета за хора, които търсят релеф и сепарация на мускулите си, особено ако се приема голямо количество протеин (белтъчини) в диетата.

Trenbolon (parabolan) се използва за увеличаване на мускулната сила, за постигане на релеф на мускулите и при това е много предпочитан препарат, защото не задържа вода, като тестостерона или метан (метандростенолон,дианабол). Trenbolone е много сходен с Deca-Durabolin. Приликата на двата препарат не е само в молекулярната структура, а и те работят почти еднакво, но Parabolan е по-андрогенен и при него се наблюдава ”сухост” на мускулите, а не подпухналост (задръжка на вода).

Какво е най-характерно за Параболан, Trenbolone ?

Благодарение на високите си анаболни и андрогенни свойства, този препарат Тренболон или както го знаем Параболан дава много голяма твърдост на мускулите, те изглеждат много напомпани и много красиво очертани, дори и като не сте в залата. С Parabolan много трудно може да има претрениране на мускулите, тъй като с този препарат се възстановявате много бързо.