Trenoid

80.00 лв.

Trenoid производство на General Europian Pharmaceuticals или още серщан с името Trenbolone enanthate е инжекционен анаболен стероид влияещ върху метаболизма на протеини. Този стероид спомага за по-бързия растеж на мускулите, давайки повече сила, енергия и по-голям апетит.

Разфасовка: 1 ампула от 10мл (100мг/мл)
Производител: GENERAL EUROPEAN PHARMACEUTICALS

Категории: ,

Описание

Как работи и как да употребяваме Trenoid
Trenbolone Enanthate е дълго действащ инжекционен стероид с голямо влияние върху метаболизма на протеин. Trenbolone е едно от най-добрите ефективни анаболни съединения, насърчаващо синтеза на белтъци, както и създаване на положителен азотен баланс. Той стимулира апетита и подобрява преобразуването в протеини. В лабораторни изследвания е доказано, че тренболон увеличава протеина и намалява отлагането на мазнини. Той доказа, че е отличен продукт за увеличаване силата и размера в присъствието на достатъчно протеини и калории, стимулира процесите в тялото и може да обърне катаболизма. Благодарение на специалния естер, тренболон енантат е по-бавен в качеството си, отколкото ацетат тренболон и по-бързо действие от hexahydrobenzylcarbonate тренболон. Въз основа на своята молекулярна структура, trenabol енантат теоретично е по-силен от тренболон ацетат и тренболон хексахидробензилкарбонат.
Имайки предвид, че Trenoid е ацетатна форма на Trenobolone, неговото действие не е дълготрайно и се налага по-често инжектиране. Препоръчителната доза е 30 мг на всеки втори ден. При по-високи дози и по-честа употреба като например всеки ден с доза от 30-60 мг довеждат до по-голяма енергия и сила, но има риск от странични ефекти, за това и не се прилагат толкова често.