VBOL (Метандиенон) Shree Venkatesh

32.00 лв.

VBOL е качествен метандиенон (метан) с добра цена. VBOL е фармацевтичен продукт на индийската компания Shree Venkatesh, анаболен препарат приеман за натрупване на мускулна маса и сила.

Опаковка: 50tab. (10мг./1таб.)
Производител: Shree Venkatesh

Категории: ,

Описание

VBOL е анаболен препарат на компанията Shree Venkatesh, съдържа метандиенон, известният по фитнес залите анабол – метан. Това е орален стероид, силно ефективен за качване на мускулна маса и сила с добра цена.

Vbol е много по-мощен от еквивалентното количество тестостерон. Притежава по-бързо действие което води до драматичен растеж на мускулите. Метандиенон бързо увеличава протеиновия синтез и гликогенолизата в мускулните тъкани, което спомага за бързият растеж на мускулатурата. Поради свойството си да ароматизира частично (преобразуване на тестостерона в естроген), предизвиква задържане на вода в тялото. След спиране на препарата водната задръжка се връща към нормалните нива. Повишаването на естрогена в умерени граници и високите нива на тестостерон съдействат за голямото натрупване на мускулна маса. Затова анабола Метан е един от основните орални стероиди приемани от фитнес и културизъм трениращите за мускулен растеж и увеличаване на силата. Но когато се прекали с дневната доза, нивата на естроген също се повишават до степени които могат да доведат до странични ефекти.